Kredietbegeleiding richt zich op het persoonlijk begeleiden van kredietaanvragen en het toetsen van de noodzaak hiervan. Wij bemiddelen en adviseren u over de mogelijkheid tot geld lenen en de consequenties hiervan. Voordat wij u helpen bij het concreet maken van een krediet zullen wij eerst de noodzaak toetsen en met u kijken naar alternatieven. Indien geld lenen de beste optie is gaan wij met u op zoek naar de meest geschikte financiering. In hoofdlijnen maken wij gebruik van een drietal financieringsvormen.

 

Persoonlijke leningGeld lenen advies

De persoonlijke lening is een lening die vrij te besteden is. Dit betreft een lening voor een bedrag tot maximaal 90.000 euro. Voordat het krediet wordt toegekend zal uw financiele situatie getoetst worden. Uw kredietwaardigheid speelt hierbij een belangrijke rol. Onze rol in dit proces is ervoor zorgen dat u de goedkoopste lening krijgt of liever nog, geen lening krijgt.

Minilening

De minilening is een kredietvorm waarbij u snel geld op uw bank gestort krijgt. De minilening is een krediet zonder al te veel papierwerk. Het betreft een relatief klein bedrag wat u snel op uw bank gestort krijgt. De minilening dient overigens ook snel te worden afgelost. Onze rol in dit proces is ervoor zorgen dat u een voordelige minilening krijgt onder passende voorwaarden.

Autolening

De titel zegt het al, we hebben het over een autolening. Dit is een lening voor aanschaf van een auto waarbij de auto als onderpand van de lening geldt. Wij dragen zorg voor de begeleiding bij het aanvragen van het krediet en het aangaan van een verantwoorde autolening.

 

Heeft u interesse in kredietbegeleiding? Neem dan contact met ons op en laat u gratis adviseren. Wilt u inzicht in uw financien? Maak dan gebruik van onze huishoudelijke boekhoudsoftware.