De minilening is een lening tot maximaal 1000 euro die binnen een dag op uw bankrekening staat en een korte aflossingstermijn kent. Hoewel wij onze bezoekers / klanten altijd zullen adviseren om zoveel mogelijk uit eigen middelen te doen en alleen te lenen indien noodzakelijk bieden wij ook kredietbegeleiding aan. Dit doen wij om het simpele feit dat wij willen voorkomen dat mensen aan slechte kredieten vast komen te zitten tegen woekerrentes. Zeker wanneer wij andere oplossingen kunnen vinden middels onze slimme softwareoplossingen voor inzicht in de geldstromen.

 

MinileningWanneer gebruik maken van een minilening?

De minilening is een lening voor noodzakelijke kleine bedragen. Klein is een relatief begrip, want zelf een klein bedrag kan een flinke kostenpost zijn indien u geen werk meer heeft of andere problemen heeft. De meeste mensen gebruiken de minilening wanneer de wasmachine defect is, er onderhoud aan de auto is of er plots iets aan het huis herstelt moet worden en de bankrekening onvoldoende saldo kent. Het afsluiten van een minilening biedt in deze situatie bij uitstek de mogelijkheid om toch aan uw verplichting te kunnen voldoen en de rekening te kunnen betalen.

 

Goedkoopste minilening?

Wij helpen u bij het vinden van de goedkoopste minilening en zorgen ervoor dat de aflossing wordt opgenomen in uw huishoudelijke administratie.