Heeft u inzicht in uw uitgaven? Lukt het u om elke maand wat geld apart te zetten om te sparen of komt u elke maand tekort? Beginnen met het bijhouden van een huishoudboekje helpt om zicht te krijgen in uitgaven en inkomsten. Tevens resulteert dit vrijwel altijd in bezuinigingen en een gezondere financiele huishouding.

 

Waarom een huishoudboekje bijhouden?

Een huishoudboekje geeft inzicht en overzicht. 90% van de mensen zonder een huishoudboekje weten niet waar hun geld aan op gaat en schrikken zich dan ook rot wanneer wij dat voor hen inzichtelijk maken. Heeft u geld genoeg en maakt u zich nergens druk om? Dan hoeft u geen zorgen te maken over uw geld. Maar komt u elke maand net iets te kort of zou u wel eens wat meer over willen houden voor de spaarrekening? Dan is het verstandig een huishoudboekhouding te beginnen.

 

pakketten huishoudboekhoudingHoe werkt het?

Het huishoudboekje werkt op basis van vaste lasten, inkomsten en variabele uitgaven.

  1. Inzichtelijk maken van vaste lasten – Wij beginnen met het maken van een analyze van je vast lasten.
  2. Variabele uitgaven in beeld – Elke maand worden de variabele uitgaven in beeld gebracht om te zien waar je geld anders dan naar vaste lasten aan wordt uitgegeven.
  3. Inkomsten op de balans – De inkomsten worden elke maand ingevuld op de balans.
  4. Kredietbegeleiding – Wij helpen u, onder het motto “verantwoord geld lenen|”¬†bij het aan gaan van een krediet indien wij geen andere alternatieven kunnen vinden en u het geld echt nodig heeft. Tevens¬†helpen wij u bij het aangaan van een aflossingsregeling en overstappen naar een voordelige kredietverstrekker.
  5. Resultaat – Het resultaat is een analyze waarbij je kunt zien waar jij je geld aan uitgeeft en hoeveel je over houdt en waar kansen voor bezuiniging liggen.

 

Pakketkeuze

Maak je keuze uit de volgende pakketten. Klik op het pakket en bekijk welke diensten wij aanbieden.

  1. Huishoudboekhouding basis
  2. Huishoudboekhouding comfort
  3. Huishoudboekhouding premium