Heeft u met spoed een nieuwe auto nodig en heeft u daar geen geld voor? Dan ontkomt u er soms niet aan hiervoor een lening af te sluiten. Wij kunnen u hierbij begeleiden en een duidelijk beeld schetsen van uw financiele verplichting en vaste lasten. Let op, geld lenen kost geld. Wees daar van bewust en bekijk de mogelijke alternatieven.

 

Financial lease of autolening?

U bent toe aan een nieuwe auto maar heeft niet de middelen hiervoor. U kunt een auto kopen op afbetaling via financial lease of kiezen voor een autolening. Wij adviseren onze klanten altijd te kiezen voor een autolening omdat dit in de meeste gevallen voordeliger en gunstiger is. Hoewel de meeste garagisten de voorkeur geven aan financial lease en dit zullen aanprijzen omwille van hun eigen belang doet u er goed aan uw zaken zelf te organiseren. Wij geven gratis advies en kunnen u helpen bij het afsluiten van een autolening. Wilt u meer weten over de mogelijke kredietverstrekkers dan kunt u hieronder een opsomming vinden van de meest bekende Belgische kredietverstrekkers.

 

Waar uw autolening afsluiten?

In Belgie kunt u terecht bij een aantal bekende kredietverstrekkers voor het afsluiten van een autolening. Deze kredietverstrekkers kunnen u tot een bedrag van maarliefst 90.000 euro van dienst zijn. Uiteraard is dit wel inkomensafhankelijk. Toch adviseren wij, zeker wanneer u op afbetaling een auto koopt, om nimmer het maximum leenbedrag te nemen. Goedkoop geld lenen? Raadpleeg de mogelijkheden binnen uw familiaire kringen.

U kunt een aantal kredietverstrekkers raadplegen voor de mogelijkheden tot lenen te verkennen of gebruik maken van onze krediethulp.

BGeld lenen voor autoekijk de mogelijkheden voor een autolening bij de onderstaande betrouwbare Belgische kredietverstrekkers:

  • Beobank
  • Cetelem
  • Credit Vite
  • Auxifina
  • Kredietpartner